Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3681 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
patim napisał:
Już się swobodnie tam nie poruszasz , bo po twoich koolturalnych postrach zamknie temat
A jak masz coś do fullcasco to mu napisz maila on tam napisał 5000 postów a ty 280 i już masz kłopoty
Tak to jest jak się sra wyżej niż dupę ma
Zobacz swój profil na mn

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Lindemans napisał:

Jestesmy tam, gdzie nam pasuje Mi pasuje i tu i tam

niektórzy naraz należeli do Partii i do Solidarności
bo tak im pasowało
choć mi to bardzo nie pasuje
to jednak powstrzymam się dzisiaj
z bardzo wulgarną oceną tego typu osób
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
jasta102 napisał:
Lindemans napisał:

bo tak im pasowało

Porownaj jeszcze udzielenie sie na 2 forach, do bycia muzulmaninem i katolikiem jednoczesnie
Wszystko mozesz dopasowac i rozciagac jak sie da, inna sprawa czy to ma jakies logiczne podloze, sens. ..?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Lindemans napisał:
jasta102 napisał:
Lindemans napisał:

bo tak im pasowało

Porownaj jeszcze udzielenie sie na 2 forach, do bycia muzulmaninem i katolikiem jednoczesnie
Wszystko mozesz dopasowac i rozciagac jak sie da, inna sprawa czy to ma jakies logiczne podloze, sens. ..?

za mało ludzie tu wiedzą o katolicyzmie i islamie abym dokonywał porównań
chociażby, że duchowni islamscy zakazali burzenia kościołów i synagog ponieważ chodzą tam wyznawcy tego samego Allaha, z wyjątkiem tych co występują przeciw islamowi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Szukasz jasta zaczepki, korzystajac z mojej wypowiedzi o wolnosci wyboru w sprawie udzielania sie na 2, lub wiecej forach ?
Smialo, ale ze mna to nietrafione
Pa skarbie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Panie broom nie nazywają pan zaczepka udowodnienie komuś kłamstwa i manipulacji
Zreszta poczytaj pan jej posty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Lindemans napisał:
Szukasz jasta zaczepki, korzystajac z mojej wypowiedzi o wolnosci wyboru w sprawie udzielania sie na 2, lub wiecej forach ?
Smialo, ale ze mna to nietrafione
Pa skarbie

nazwijmy to inaczej
nie mam szacunku
a jeszcze lepiej
gardzę ludźmi
którzy plują w gniazdo, w którym nikt ich siłą nie trzyma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Jasta nie lubię cię ,ale masz plusika bo się z tobą zgadzam zbieżność poglądów
Wracając do tematu kto to powiedział

Wojna jest kosztowna trzeb tak zrobić żeby obydwie strony zadluzaly się u nas

USA jest bankructwem będzie wojna ,trzeba napedzic gospodarkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
patim napisał:
Jasta nie lubię cię ,ale masz plusika bo się z tobą zgadzam zbieżność poglądów
ja czuję się nagrodzony
kiedy otrzymam minusa
przynajmniej wiem
że coś w jakimś pustym łbie zadrgało
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
maszkar napisał:
Wacek1 napisał:
maszkar napisał:
Wacek1 napisał:

Ty to powinienes pisac przemowienia Gomulce. Jaka wartosc tego wykwitu? Jaka informacje przekazales cieciu? Probujesz bawic sie forma, ale nawet na to jestes za cienki. Wroc lepiej do pisania durnych wierszykow.

Tam wyżej pisałem właśnie o tobie gniocie. Nigdy nie słyszałeś, ani nie czytałeś przemówień Gomółki, a jeśli, to znaczy, że jesteś podwójnym gniotem. Takich przymiotników jak używasz wobec mnie, użyj wobec swoich rodziców. Chyba , że masz jednego rodzica i jest nią dziewica. A zdanie jakie masz o mojej twórczości, nie powiem, że mam w dupie. Nie zrobię cwelowi przyjemności. Pozdrawiam i szczęśliwego Nowego Roku i by przestano Cię dźgać po kroku. Pa

Cos ci sie "o" w Gomulce pomylilo. Natomiast na inwektywy nie odpowiadam, bo damskie sie nie liczy. Tancz dalej zabko.

Goń się w szmaty niedouczony gniocie. Dawno takiej cipy nie widziałem (panie przepraszam). Literówki możesz wypatrywać w dupie u krówki (krówka zniesiesz?). Swoją wypowiedź pociłeś 80 minut, albo czekałeś aż się wyloguję, by poczuć smak kilkugodzinnego zwycięstwa. W twoim przypadku praktyka często powtarzana, gdy baty zbierasz. A jeśli normalne heteroseksualne kontakty i fantazje nazywasz zboczeniem, to głęboko współczuję. Rozumiem, że w twoim przypadku, normalne, oznacza tylko trzepanie gruchy i niczego innego ci nie życzę do końca dni twoich na ten Nowy Rok. Pa ciołku i przy trzepaniu się nie zesraj.

To ten folklor o którym pisałem, wznosząc patetyczne (Wacek, głąbie, nowe słówko) słowa pod niebiosa. Dobrej nocy.

Ty masz naprawde cos z glowa. Sprawdzasz czas po ktorym odpowiedzialem? Ja nie waruje jak burek na forum. I o jakich zwyciestwach ty mowisz? Przeciez "dyskusja" z toba to jak rozmowa z uposledzonym. Co drugi twoj post to stylistyka oralno-genitalna. Wiem, ze projektujesz rzeczywistisc, ale marzenia starego satyra nie leza w kregu moich zainteresowan. Jak juz pisalem - wiele slow, a sensu zadnego.Pozorna zrecznosc oraz brak zwiazku pomiedzy slowem a przedmiotem czynia z ciebie dyplomowanego blazna tego forum. Pomysl o odrobaczeniu i zmianie zarcia. Niewiele pomoze ale warto probowac cieciu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok