maszkar napisał:
Wacek1 napisał:
maszkar napisał:
Wacek1 napisał:
Ty to powinienes pisac przemowienia Gomulce. Jaka wartosc tego wykwitu? Jaka informacje przekazales cieciu? Probujesz bawic sie forma, ale nawet na to jestes za cienki. Wroc lepiej do pisania durnych wierszykow.
Tam wyżej pisałem właśnie o tobie gniocie. Nigdy nie słyszałeś, ani nie czytałeś przemówień Gomółki, a jeśli, to znaczy, że jesteś podwójnym gniotem. Takich przymiotników jak używasz wobec mnie, użyj wobec swoich rodziców. Chyba , że masz jednego rodzica i jest nią dziewica. A zdanie jakie masz o mojej twórczości, nie powiem, że mam w dupie. Nie zrobię cwelowi przyjemności. Pozdrawiam i szczęśliwego Nowego Roku i by przestano Cię dźgać po kroku. Pa
Cos ci sie "o" w Gomulce pomylilo. Natomiast na inwektywy nie odpowiadam, bo damskie sie nie liczy. Tancz dalej zabko.
Goń się w szmaty niedouczony gniocie. Dawno takiej cipy nie widziałem (panie przepraszam). Literówki możesz wypatrywać w dupie u krówki (krówka zniesiesz?). Swoją wypowiedź pociłeś 80 minut, albo czekałeś aż się wyloguję, by poczuć smak kilkugodzinnego zwycięstwa. W twoim przypadku praktyka często powtarzana, gdy baty zbierasz. A jeśli normalne heteroseksualne kontakty i fantazje nazywasz zboczeniem, to głęboko współczuję. Rozumiem, że w twoim przypadku, normalne, oznacza tylko trzepanie gruchy i niczego innego ci nie życzę do końca dni twoich na ten Nowy Rok. Pa ciołku i przy trzepaniu się nie zesraj.
To ten folklor o którym pisałem, wznosząc patetyczne (Wacek, głąbie, nowe słówko) słowa pod niebiosa. Dobrej nocy.
Ty masz naprawde cos z glowa. Sprawdzasz czas po ktorym odpowiedzialem? Ja nie waruje jak burek na forum. I o jakich zwyciestwach ty mowisz? Przeciez "dyskusja" z toba to jak rozmowa z uposledzonym. Co drugi twoj post to stylistyka oralno-genitalna. Wiem, ze projektujesz rzeczywistisc, ale marzenia starego satyra nie leza w kregu moich zainteresowan. Jak juz pisalem - wiele slow, a sensu zadnego.Pozorna zrecznosc oraz brak zwiazku pomiedzy slowem a przedmiotem czynia z ciebie dyplomowanego blazna tego forum. Pomysl o odrobaczeniu i zmianie zarcia. Niewiele pomoze ale warto probowac cieciu.